Stichting Maashorst bedankt fondsen

21-09-2018
Vanuit Stichting Maashorst, willen we zorg op het hoogste niveau blijven bieden aan jonge kinderen. Ondanks de grote bezuinigingen door de overheid in de afgelopen jaren. Naast goede psychosociale begeleiding, onderwijs en zorg vinden wij het heel belangrijk dat deze kinderen een plek hebben om zich te ontspannen en gewoon kind kunnen zijn. Die mogelijkheid willen we bieden met ons activiteitencentrum ‘De Diamant’ en het omliggende speelterrein. Deze locatie moet echter opgeknapt worden om de veilige en plezierige omgeving te zijn en te blijven.

Gezien de bezuinigingen zijn we genoodzaakt andere financiële bronnen te zoeken. Stichting Maashorst is daarom blij met de hulp van de volgende fondsen: